Peelings

Chemische peelings van Dermaquest

Voor elke huidconditie een geschikte peeling; hydrateren, vernieuwen, zuiveren

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Chemische peelings

Laat u niet afschrikken, peelings werken!

Een chemische peeling is een vloeistof met een bepaalde zuurgraad die op de huid aangebracht wordt en voor een bepaalde reactie zorgt. De zuren bepalen het effect van deze reactie, op deze manier kunnen wij dus gericht kiezen welke voor u geschikt is. Het wordt ingezet bij acné, rosacea, littekens, pigmentatie en als anti-aging hulpmiddel. Bij Kliniek Groene Hart werken wij al jaren met de peelings van Dermaquest. De peelings zorgen ervoor dat de bovenste dode huidlaag loslaat, waardoor het natuurlijke proces van celvernieuwing versnelt wordt. De ingredienten van de peeling voegen vervolgens toe waar in de huid een tekort aan is. Door peelings krijgt u uw huid weer op de rit.

Over behandeling met peelings

Gebieden

Gezicht, hals, decolleté, schouders en rug.

Hoe werkt het?

De huid wordt gereinigd en ontvet, hierna wordt de peeling aangebracht dit geeft een brandend gevoel wat langzaam afneemt. Afhankelijk van welke peeling er wordt gebruikt worden er 1 of meerdere lagen aangebracht op de huid. Door het gebruik van meerdere lagen, de keuze van de zuren en de druk die we gebruiken op de huid kun je de diepte bepalen in de huid.

Behandeltijd

30 minuten 

Aantal

Totdat de klachten verholpen of verminderd zijn.

Frequentie

In de meeste gevallen zal de behandeling om de vier weken plaatsvinden. Wanneer de huid rustiger wordt kan de interval van de behandelingen groter worden

Resultaten

Na een korte downtime van 5-10 dagen, zal de huid per behandeling verder verbeteren. Afhankelijk van de gekozen peeling wordt het behandeldoel beoogd. 

Welke specialist kan u
helpen met deze behandeling?

Welke specialist kan u helpen met deze behandeling?

Tessa Wijmenga, huidtherapeut

Locatie(s): Gouda, Oudewater

Tessa is een bekend gezicht in de kliniek en kan u op beide locaties voorzien van een Dermaquest peeling.

Maak kennis met onze specialisten

Ervaring Dermaquest peelings

Sanne, 33

Ik heb een gevoelige huid, die rood en droog kan zijn. Soms trekt het enorm wanneer ik uit de douche kom. Bij de huidtherapeute kon ik terecht met mijn huid waar ze door middel van peelings mijn huid hebben gekalmeerd en vernieuwd. De peeling voelde even branderig en hierdoor vond ik het spannend. Na de behandeling werd mijn huid nog droger maar dat was van korte duur, gelukkig een normale reactie. Na 3 behandelingen is mijn huid als nieuw! Ik heb ook gelijk maar een bijpassende crème aangeschaft.

Lees meer ervaringen

Lees meer over peelings

Dermaceutic behandelingen

Dermaceutic behandelingen

Wij zijn heel trots en blij aan te kondigen dat wij vanaf heden behandelingen en producten aanbieden van Dermaceutic....

Open dag 2022

Open dag 2022

Wij zijn heel blij dat we weer een open dag mogen organiseren! De dag na hemelvaart is het zo ver, de open dag in...

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030

Veelgestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

Het aanbrengen van de peel voelt even branderig aan. Dit is van korte duur. De peeling neutraliseert na een aantal minuten en daarmee neemt het branderige gevoel af. Naderhand voelt u hier niets meer van. 

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

De eerste 2 dagen is de huid nog wat roder en kan het een beetje gaan trekken. Na 3 dagen begint het “vervellen”. Afhankelijk van de peeling verliest u een bepaalde intensiteit aan velletjes. Bij een diepere peel is dit wat meer dan bij een oppervlakkige peel. Dit proces duurt een aantal dagen en na 10 dagen mag u verwachten dat de huid volledig herstelt is. De huid kan nog wel wat onrustig zijn, dit is een normale reactie. Een peeling kan er namelijk voor zorgen dat uw huid zich ontdoet van afvalstoffen.

Wat kan ik thuis doen?

Het belangrijkste is dat u niet aan de velletjes trekt. Laat dit proces zo natuurlijk mogelijk gebeuren. U mag de huid heel goed hydrateren met geadviseerde crèmes en een goede zonbescherming is vereist. De reiniging van de huid moet mild zijn en u mag tijdelijk niet exfoliëren. Gedurende het herstel mag u niet te heet douchen, niet intensief sporten en geen saunabezoekjes plannen. Rust, hydratatie en bescherming zijn belangrijk.

Vergoedt mijn zorgverzekering peelings?

Bij indicatie acné en aansluitende acnébehandelingen zoals peelings wordt vaak vergoeding geboden door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van dit budget kan uiteraard wisselen per verzekering. In de polis staat vaak aangegeven wat uw verzekeraar vergoed en of er een verwijzing nodig is van de huisarts of specialist.

Wat kost een behandeling met Dermaquest peelings?

Bekijk onze actuele tarieven.

Chat openen