Aandoeningen

Begrijpen waar u last van heeft om dit zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Bekijk hieronder alle aandoeningen.

Zoek naar uw aandoening

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Acne

Van (jeugd)puistjes, mee-eters, zwarte puntjes, pukkels, een rode huid met witte kopjes tot een ontstoken en onzuivere huid. Onze acne specialisten zien deze vormen van acne dagelijks.

Bekijk aandoening

Couperose

Vaak is een rode neus of rode wangen iets wat bij u lijkt te horen, omdat het bijvoorbeeld familiair bekend is. Soms kan het ook klachten geven van extreme warmte in uw gelaat.

Bekijk aandoening

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn donkere verkleuringen in de huid. Pigmentcellen hebben zich hier opgehoopt en zo de huid lokaal laten verkleuren. 

Bekijk aandoening

(acne)litteken

De acné en puistjes zijn tot rust gekomen maar helaas laten die vervolgens ontsierende putjes, littekentjes en vlekjes achter. Dit noemen we acnélittekens.

Bekijk aandoening

Huidveroudering

Populaire termen binnen anti-aging behandelingen zijn vaak “collageen” en “elastine”. Terecht, want ze zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid. 

Bekijk aandoening

Roodheid

Roodheid kan ontstaan bij inspanning of emotionele belasting. Soms  kun je te maken hebben met een huidklacht. Het is be danlangrijk dat dit gediagnostiseerd gaat worden. 

Bekijk aandoening

Beenvaten

Beenvaten zijn rode, blauwe of paarse verwijde oppervlakkige vaatjes. Deze verkleurde beenvaatjes worden ook wel bezenreiser of bezemrijsvarices genoemd.

Bekijk aandoening

Ongewenste haargroei

Er is geen duidelijke grens tussen normale beharing en overbeharing. Of er sprake is van ongewenste lichaamsbeharing is dan ook ieders persoonlijke opvatting.

Bekijk aandoening

Wratjes en bultjes

Gelukkig zijn ouderdoms- en steelwratjes goed te herkennen voor huidtherapeuten en succesvol te behandelen. Bij twijfel over diagnose; laat dit beoordelen door een arts.

Bekijk aandoening

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030