Acnetherapie

Vanaf € 43,50,- per behandeling. Vaak vergoed door uw zorgverzekering.

Zodat je jezelf weer van alle kanten durft te laten zien.

 

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Indicatie acne

Stoort u zich aan uw puisten en pukkels?

Acnetherapie stelt ons in staat om acne, een van de meest voorkomende klachten, met een goed resultaat te behandelen. Waar acne voornamelijk voorkomt bij pubers, kan het ook op latere leeftijd nog voorkomen. Acne kan psychisch belastend zijn en geeft daarnaast ook vaak jeuk en/of pijnklachten.

Klik hier om meer over acne te lezen

Over acnetherapie behandeling

Gebieden

Gezicht, nek, schouders en rug.

Hoe werkt het?

Reiniging met op de huid afgestemde producten. Daarna zal er een dieptereiniging worden uitgevoerd, dit houdt in dat de puistjes en mee-eters worden uitgedrukt. 

Behandeltijd

30 minuten of 45 minuten.

Aantal

Totdat de klachten verholpen of verminderd zijn.

Frequentie

In de meeste gevallen zal de behandeling om de vier weken plaatsvinden. Wanneer de huid rustiger wordt kan de interval van de behandelingen groter worden

Resultaten

Grondig gereinigde huid waardoor er minder ontstekingen en littekens zullen ontstaan.

Welke specialist kan u
helpen met deze behandeling?

Welke specialist kan u helpen met deze behandeling?

Sanne van de Kuil, huidtherapeut

Locatie(s): Gouda

Sanne is een van onze acne experts. Zij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw acne onder controle krijgt.

Maak kennis met onze specialisten

Ervaring acnetherapie

Anna

Na jaren last te hebben gehad van acne huid en verschillende producten en behandelingen geprobeerd bij de schoonheidsspecialiste. Na de eerste behandeling zag mijn huid er zoveel beter uit en met behulp van hun advies en gebruik van hun producten is mijn huid zoveel beter geworden! Eindelijk geen onzekerheid meer over puistjes en roodheid. Mijn huid heeft geen make-up meer nodig en straalt als nooit te voren! Ik had deze keus veel eerder moeten maken! Ik kan niet meer zonder deze dames!

Lees meer ervaringen

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030

Veelgestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling kan soms wat pijnlijk zijn. Geef dit altijd goed aan tijdens de behandeling. Onze huidtherapeuten zijn zo ervaren dat ze altijd vooraf weten welke plekjes een beetje gemeen kunnen zijn en waarschuwen je hier dan ook voor. Muziek en een fijn gesprek geeft vaak ook voldoende afleiding. 

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Kort na de behandeling kunnen de behandelde plekken er wat roder uitzien. Dit trekt na een paar uur tot een dag weg. Nadat de actieve acne is verminderd, kunnen er in sommige gevallen littekens achterblijven. In dat geval kan er gekozen worden om een peeling of microneedling toe te passen. Of om de huidstructuur te verbeteren door middel van de non-ablatieve fractionele laser behandeling.

Wat kan ik thuis doen?

De huidtherapeut kan u ook adviseren welke huidverzorgingsproducten u het beste kan gebruiken na afronding van de acnetherapie.

Door onze ruime ervaring op het gebied van acnetherapie bereiken we snel resultaat. Niet alleen worden de resultaten geboekt door de behandelingen. Het gebruik van thuisproducten draagt daar namelijk ook aan bij.

Wij adviseren u om thuis de producten van ZO medical te gebruiken. De drie basis stappen zijn dan de reiniger (normaclense, foamaclense of oilaclense) de oil control pads (dit zijn pads met 2% salicylzuur) en de acne control welke o.a. benzoylperioxide bevat.

Vergoedt mijn zorgverzekering acnetherapie?

Acnetherapie en aansluitende acne behandelingen worden vaak vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van dit budget kan uiteraard wisselen per verzekering. In de polis staat vaak aangegeven wat uw verzekeraar vergoed en of er een verwijzing nodig is van de huisarts of specialist.

Wat kost een acnetherapie behandeling?

Bekijk onze actuele tarieven.