Behandelingen

Of het nu gaat om iets waar u zich al jaren aan stoort of om iets kleins. Kliniek Groene Hart staat voor u klaar.

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Bekijk per onderdeel

Gezicht

Huid

Lichaam

Bekijk hieronder alle behandelingen

Acnetherapie

Last van acne, puistjes of pukkels? Acnetherapie stelt ons in staat om acne, een van de meest voorkomende klachten, met een goed resultaat te behandelen.

Bekijk behandeling

Botox

Om rimpels tegen te gaan gebruikt de comsetisch arts botox. Oftewel Botuline toxine: een natuurlijk eiwit dat op de zenuwen inwerkt en de spieren ontspant.

Bekijk behandeling

Dermaceutic behandelingen

Met Dermaceutic behandelingen en productadviezen bereiken wij samen met u de mooiste resultaten op het gebied van huidverbetering

Bekijk behandeling

Dermaceutic Crystal Peel

Een behandeling om milde acne, hyperkeratose, oppervlakkig melasma enalgehele huidconditie te verbeteren.

Bekijk behandeling

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen of elektrische epilatie  is geschikt voor lichte en hele dunne haren, deze haren kunnen niet tot moeilijk worden behandeld met de laser.

Bekijk behandeling

Injectables

Injectables in de vorm van botox en fillers zijn vaak in opspraak. Er bestaat een taboe rondom deze behandelingen, wat ons betreft onterecht.

Bekijk behandeling

Lash lift

Wenst u een mooie oogopslag zonder gebruik van mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden uw natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld.

Bekijk behandeling

ME-Line | Pigmentbehandeling

De enige gespecialiseerde pigmentbehandeling voor alle vormen van hyperpigmentatie op elk huidtype door 3 in-clinic behandelingen en een toegankelijk protocol voor thuis.

Bekijk behandeling

Pedicure

Onze pedicures zijn speciaal opgeleid om uw voeten te verzorgen. In onze praktijk werken dan ook medisch pedicures die uw voeten de benodigde aandacht kunnen geven.

Bekijk behandeling

Peelings

Met behulp van een peeling kunnen fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes, grauwe huid worden verbeterd. Dit geeft de huid een prikkel voor een verjongend effect.

Bekijk behandeling

Beauty

Schoonheidsbehandelingen die als aanvulling op huidtherapie waardevol en ontspannend tegelijk zijn. Tijdelijk bieden wij geen schoonheidsbehandelingen aan.

Bekijk behandeling

Brow lamination

Brow Lamination is een nieuwe schoonheidsbehandeling waarbij uw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden met behulp van speciale lotion-formules.

Bekijk behandeling

Dermaceutic Cosmo Peel TCA

Bestemd voor de behandeling van zonneschade, oppervlakkige gepigmenteerde laesies, keratosis pilaris.

Bekijk behandeling

Dermaceutic Mask Peel

Een behandeling die je thuis kunt uitvoeren!

Bekijk behandeling

Cryotherapie

Het doel is om het weefsel wat is aangedaan te bevriezen. Wratten, pigmentvlekken en overige verhevenheden kunnen met cryo behandeld worden.

Bekijk behandeling

Epileren wenkbrauwen

Een sprekend gezicht door wenkbrauwen te accentueren. Epileren van de wenkbrouwen kan al vanaf 10 euro per behandeling exclusief het verven.

Bekijk behandeling

Fractionele lasertherapie

De Frax 1550 is een fractionele non-ablatieve laser. Deze laser is uitermate geschikt voor het behandelen van allerlei littekens, striae en huidveroudering.

Bekijk behandeling

IPL behandeling

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door flitsen van verschillende golflengtes kunnen roodheid, pigmentvlekken of vaatjes met succes behandeld worden.

Bekijk behandeling

Manicure

Door een manicure behandeling uit te laten voeren zien uw handen en nagels er weer verzorgd uit. Als finishing touch brengen we ook graag een mooie lak van O.P.I. voor u aan.

Bekijk behandeling

NdYag lasertherapie

De NdYag laser is de beste methode om oppervlakkige rode of blauwe vaatjes, couperose te behandelen door middel van veilige, hoge en korte lichtimpulsen.

Bekijk behandeling

Bindweefselmassage

Een massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen delen van uw huid. De massage stimuleert onder andere de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt uw huid waar nodig.

Bekijk behandeling

Coagulatie

Coagulatietherapie kan worden toegepast bij verschillende huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratjes, vetbultjes en moedervlekken

Bekijk behandeling

Dermaceutic Milk Peel

Deze peeling is geschikt voor de acne gevoelige/ vette huid en oppervlakkige pigmentvlekjes

Bekijk behandeling

Dermapenbehandeling

Een dermapen heeft minuscule naaldjes welke in de huid worden gebracht voor fijne perforaties. Hierdoor gaat het lichaam collageen en elastine aanmaken.

Bekijk behandeling

Fillers

Een heldere gel gebaseerd op hylaronzuur welke wordt ingezet om de huid, vorm en de structuur van de gezichtshuid te verbeteren. Voor een herstelde en verjongde uitstraling.

Bekijk behandeling

Harsen/waxen

Dit is een behandeling waarbij wij uw behaarde lichaamsdelen harsen of waxen.  Tijdens het harsen en waxen werken wij met de producten van het merk Lycon.

Bekijk behandeling

Laserontharen

Laserontharing met de Gentlelease Pro-U wordt uitgevoerd om overbeharing tegen te gaan. Overbeharing is een veel voorkomend huid- en schoonheidsprobleem.

Bekijk behandeling

Massages

Wij bieden verschillende massages aan. Denk hierbij aan sportmassages, ontspanningsmassages en bindweefselmassages.


Bekijk behandeling

PMU | Permanent Make-Up

Permanente make-up zorgt ervoor dat u er altijd fris en verzorgd uitziet. Ook wanneer u kampt met een ziektebeeld waardoor er haren uitvallen is permanente make-up iets voor u!

Bekijk behandeling

Verven wenkbrauwen en wimpers

Maak het u zelf makkelijk, u bespaart tijd en wordt zorgeloos wakker s’ochtends doordat uw ogen al stralen.

Bekijk behandeling

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030