Behandelingen

Of het nu gaat om iets waar u zich al jaren aan stoort of om iets kleins. Kliniek Groene Hart staat voor u klaar.

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Bekijk per onderdeel

Gezicht

Huid

Lichaam

Bekijk hieronder alle behandelingen

Acnetherapie

Last van acne, puistjes of pukkels? Acnetherapie stelt ons in staat om acne, een van de meest voorkomende klachten, met een goed resultaat te behandelen.

Bekijk behandeling

Coagulatie

Coagulatietherapie kan worden toegepast bij verschillende huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratjes, vetbultjes en moedervlekken

Bekijk behandeling

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen of elektrische epilatie  is geschikt voor lichte en hele dunne haren, deze haren kunnen niet tot moeilijk worden behandeld met de laser.

Bekijk behandeling

IPL behandeling

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door flitsen van verschillende golflengtes kunnen roodheid, pigmentvlekken of vaatjes met succes behandeld worden.

Bekijk behandeling

NdYag lasertherapie

De NdYag laser is de beste methode om oppervlakkige rode of blauwe vaatjes, couperose te behandelen door middel van veilige, hoge en korte lichtimpulsen.

Bekijk behandeling

Stimulator Peel Obagi

Nog geen pagina

Bekijk behandeling

Bindweefselmassage

Een massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen delen van uw huid. De massage stimuleert onder andere de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt uw huid waar nodig.

Bekijk behandeling

Cryotherapie

Het doel is om het weefsel wat is aangedaan te bevriezen. Wratten, pigmentvlekken en overige verhevenheden kunnen met cryo behandeld worden.

Bekijk behandeling

Firming Stimulator Peel

Deze behandeling verstrakt en verstevigt de huid. Het richt zich op dermale-epidermale verbindingen en draagt bij aan collageen en elastine vernieuwing.

Bekijk behandeling

Laserontharen

Laserontharing met de Gentlelease Pro-U wordt uitgevoerd om overbeharing tegen te gaan. Overbeharing is een veel voorkomend huid- en schoonheidsprobleem.

Bekijk behandeling

Peelings

Met behulp van een peeling kunnen fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes, grauwe huid worden verbeterd. Dit geeft de huid een prikkel voor een verjongend effect.

Bekijk behandeling

Brightalive Stimulator Peel

Door ontstekingsremmende voordelen kalmeert en verzacht deze peeling de huid en verwijdert het dode huidcellen. Geschikt voor rest-acné en pigment-gevoelige huid.

Bekijk behandeling

Dermapenbehandeling

Een dermapen heeft minuscule naaldjes welke in de huid worden gebracht voor fijne perforaties. Hierdoor gaat het lichaam collageen en elastine aanmaken.

Bekijk behandeling

Fractionele lasertherapie

De Frax 1550 is een fractionele non-ablatieve laser. Deze laser is uitermate geschikt voor het behandelen van allerlei littekens, striae en huidveroudering.

Bekijk behandeling

ME-Line | Pigmentbehandeling

De enige gespecialiseerde pigmentbehandeling voor alle vormen van hyperpigmentatie op elk huidtype door 3 in-clinic behandelingen en een toegankelijk protocol voor thuis.

Bekijk behandeling

Rozatrol Stimulator Peel

Door normaliseren we de talgproductie, worden ontstekingen geminimaliseerd en herstelt, kalmeert en verzacht. Geschikt voor rosacea klachten en gevoelige huidtypen.

Bekijk behandeling

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030