Drs. Ashwyn Schotborg, lifestyle arts

Per september 2022 introduceren wij onze nieuwe collega voor injectables; Drs. Ashwyn Schotborg.
Drs. Schotborg heeft geneeskunde gestudeerd en vervolgens als één van de eerste artsen de studie orthomoleculair geneeskunde toegevoegd aan zijn portfolio om de verbinding tussen lichaam en geest verder te ontwikkelen. In zijn persoonlijke leven speelt sport al 20 jaar een grote rol en via deze weg kwam hij als docent in contact met de cosmetiek. Zijn overtuiging is dat een esthetisch prettig spiegelbeeld één van de meest succesvolle drijfveren is om een gezonde levensstijl te hanteren en dit was voor hem de reden om de opleiding cosmetisch geneeskunde in 2015 ook nog te starten en succesvol af te ronden.
Drs. Schotborg kenmerkt zich door duizenden behandelingen te hebben uitgevoerd, waarbij maatwerk en met een kleine aanpassing een groot verschil maken zijn unique selling points zijn. Hij werkt met Botuline Toxine (botox) en fillers (hyaluronzuur) maar kan ook door middel van PDO threads een liftend effect creëren. Ashwyn boetseert met zijn behandeling, kijkt naar wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen en laat hierbij de klassieke “behandelingen per zone” achter zich*. Een full face approach is waar wij als kliniek voor staan, in samenwerking met deze getalenteerde arts.
Een natuurlijk, opgefrist resultaat met toegankelijk advies over verschillende behandelmogelijkheden. Drs. Schotborg hanteert de volgende prijsindicaties.
Botuline toxine: €125,- per zone (€75,- per halve zone)
Fillers: 0,5ml €200,- 1 ml €300-€350,-
Een vrijblijvende intake is nog altijd mogelijk zoals u van ons gewend bent. Plan uw afspraak hier, we kijken ernaar uit u te verwelkomen op het eerstvolgende spreekuur.
*uiteraard behoren laagdrempelige behandelingen per zone tot de mogelijkheid
Delen

Bekijk ook

Winteractie 2023

Winteractie 2023

Altijd al getwijfeld om te starten met laserontharing? Dan is dit de uitgelezen kans om te beginnen.* Betaal 4...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...