Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als volgt uit:

U krijgt 25% korting op het laseren van de bikinilijn of oksels

Niemand wilt regelmatig de oksels en/of bikinilijn scheren. Door de combinatie van vaker scheren, warmte en meer zweet raakt de huid sneller geïrriteerd. Wij gaan u hiermee helpen! De zomeractie is geldig voor nieuwe én bestaande klanten. Let op! Wanneer u nog niet eerder bent behandeld kiest u altijd voor een intake én behandeling. Wanneer u de intake al gehad heeft, kiest u voor laserontharing oksels of bikinilijn, de korting wordt automatisch verrekend na afloop van uw behandeling.

Lees de volgende aandachtspunten goed door, voordat u via deze link uw eerste afspraak in plant:

 1. U heeft een huidtype dat valt tussen de 1 en 3;

Huidtype I: Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin. De mensen met dit type hebben een heel lichte huid, meestal met sproeten in de zon blootgestelde delen zoals gezicht, hals, decolleté en onderarmen. Ook hebben ze vaak lichtblond haar.

Huidtype 2: Deze huid verbrandt meestal en wordt een beetje bruin. Ook hierbij is de huid licht van kleur. Mensen met blond haar en met grijze, groene of blauwe ogen hebben vaak huidtype 2.

Huidtype 3: Deze huid verbrandt zelden en wordt goed bruin. De huid is iets getint. Deze mensen hebben donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen.

 1. U kunt de huid goed beschermen tegen de zon. Dit betekent dat u (vooral de bikinilijn) elke 2 uur insmeert met SPF 30 of SPF 50. U kunt er ook voor kiezen om een broekje met pijpjes te dragen om de huid te beschermen.
 2. U epileert de haren niet voorafgaand en tijdens de behandelingen. U mag ze alleen gladscheren.
 3. De haren hebben pigment; van donkerblond tot zwart.

Daarnaast zijn dit de algemene voorwaarden:

 • De actie loopt van 1 juni tot 1 september 2023.
 • De actie geldt voor nieuwe én bestaande klanten.
 • Een intake voorafgaand aan uw behandelingen is vereist, een intake is gratis en directe behandeling is mogelijk wanneer aan voorwaarden wordt voldaan. Uw (medische) geschiedenis en algehele gezondheid worden besproken tijdens de intake en u ontvangt een intakeformulier en informed consent ontvangt u van te voren. Deze dienen ingevuld en ondertekend te zijn.
 • Een behandelplan bestaat gemiddeld uit 6-8 behandelingen.
 • De behandelingen dienen opeenvolgend uitgevoerd te worden; het is niet toegestaan (en niet effectief) om de behandelingen uit te stellen en later weer in te zetten. Een behandelplan ziet er als volgt uit: 1 behandeling per 6 weken.
 • De actie geldt alleen voor deze lichaamsdelen en kan niet ingezet worden om andere gebieden te laten behandelen.
 • De korting is niet mogelijk om te combineren met andere kortingen. Wij hanteren een standaard korting op het combineren van meerdere gebieden, deze blijft geldig.
 • U kunt vanaf 1 juni uw intake en behandeling online inplannen via onze website onder “ACTIES”. Bent u bestaande klant en heeft u al een behandeling gepland staan na 1 juni? Dan wordt de korting automatisch verrekend bij de balie bij het afrekenen.
Delen

Bekijk ook

Zomeractie 2024

Zomeractie 2024

Tijdens de zomermaanden willen wij nieuwe én bestaande klanten trakteren op niet één, maar twee leuke acties!...

Glow Facial

Glow Facial

De Glow Facial bij Kliniek Groene Hart [video width="720" height="1280"...