Herkent u zich in de volgende situaties?

 • Ik heb een geïrriteerde huid na het scheren
 • Wanneer de haartjes weer groeien begint het enorm te jeuken
 • De haartjes groeien in, waardoor er kleine pukkeltjes ontstaan die ik vervolgens weer openhaal met scheren
 • Om te (laten) harsen moet ik het langer laten groeien, dit zie ik niet zitten deze zomer.

Wij hebben een mega zomer-actie verzonnen om u te helpen van deze klachten af te komen. Wanneer u de oksels laat behandelen met de GentleLase Pro-U (laserontharing), krijgt u 5 behandelingen van de bikinilijn GRATIS!
We hebben nog nooit eerder zo’n ludieke actie opgezet, maar na alle geannuleerde vakanties van de vorige zomers willen wij u extra blij maken tijdens deze warme maanden. We kunnen niet wachten om u te ontmoeten tijdens een korte intake en direct aan de slag te gaan. Bekijk hier alvast de resultaten na 3 opvolgende behandelingen:

Lees de volgende aandachtspunten goed door, voordat u via deze link uw eerste afspraak in plant:

 1. U heeft een huidtype dat valt tussen de 1 en 3;

Huidtype I: Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin. De mensen met dit type hebben een heel lichte huid, meestal met sproeten in de zon blootgestelde delen zoals gezicht, hals, decolleté en onderarmen. Ook hebben ze vaak lichtblond haar.

Huidtype 2: Deze huid verbrandt meestal en wordt een beetje bruin. Ook hierbij is de huid licht van kleur. Mensen met blond haar en met grijze, groene of blauwe ogen hebben vaak huidtype 2.

Huidtype 3: Deze huid verbrandt zelden en wordt goed bruin. De huid is iets getint. Deze mensen hebben donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen.

 1. U kunt de huid goed beschermen tegen de zon. Dit betekent dat u (vooral de bikinilijn) elke 2 uur insmeert met SPF 30 of SPF 50. U kunt er ook voor kiezen om een broekje met pijpjes te dragen om de huid te beschermen.
 2. U epileert de haren niet voorafgaand en tijdens de behandelingen.
 3. De haren hebben pigment; van donkerblond tot zwart.

Daarnaast zijn dit de algemene voorwaarden:

 • De actie loopt van 1 juni tot 1 september 2022
 • Een behandelplan van de oksels bestaat gemiddeld uit 6-8 behandelingen. De kosten voor de oksels bedragen €87,50 per behandeling, dit betaalt u per pin direct na de behandeling.
 • De actie houdt in dat u 5 behandelingen voor de bikinilijn gratis ontvangt ter waarde van €87,50
 • De grootte van het te behandelen gebied voor €87,50 noemen wij bikinilijn-klein. Dit houdt in dat de haren behandeld worden die buiten het “bikini-broekje” groeien. Indien gewenst kan er een uitgebreider gebied behandeld worden (medium-groot), hiervoor geldt dan een toeslag. De prijs hiervan wordt bepaald tijdens de intake en zijn binnen bepaalde marges persoonlijk toegekend.
 • De behandelingen dienen opeenvolgend uitgevoerd te worden; het is niet toegestaan (en niet effectief) om de behandelingen uit te stellen en later weer in te zetten. Een behandelplan ziet er als volgt uit: 1 behandeling per 6 weken.
 • De actie geldt alleen voor een nieuw behandelplan, niet wanneer u al begonnen bent met het laseren van één van deze lichaamsdelen.
 • De actie geldt alleen voor deze lichaamsdelen en kan niet ingezet worden om andere gebieden te laten behandelen.
 • De eerste behandeling is gepland vóór 1 september 2022.
 • U leest en ondertekend het informed consent dat u n.a.v. uw intake toegestuurd krijgt. Hierin geeft u aan dat u weet wanneer de behandeling niet uitgevoerd kan worden zoals o.a. bij medicatiegebruik of zwangerschap.
Delen

Bekijk ook

Voeding en huidproblemen

Voeding en huidproblemen

Een onderwerp dat meerdere keren per dag terug komt tijdens onze spreekuren. Naast huid-professionals zijn wij ook...

ZO Skin Health Consultdag

ZO Skin Health Consultdag

Heeft u last van een vervelende huidaandoening zoals acne, rosacea of hyperpigmentatie of heeft u last van een...

Chat openen