Wij zijn heel blij dat we weer een open dag mogen organiseren! De dag na hemelvaart is het zo ver, de open dag in Gouda op de Middenmolenlaan is een feit.

Tijdens de open dag, die om 14:00u start, heeft u de mogelijkheid om binnen te lopen en als eerste deel te nemen aan de winactie. We hebben 4 verschillende winacties in één, u kiest wat u zou willen winnen!

Vervolgens geniet u van een heerlijke skin-proof smoothie en kunt u tegelijkertijd van de huidtherapeut leren wat de relatie is tussen voeding en de huid.

We hebben een echte speeddate georganiseerd met de huidtherapeut, waar u 5 minuten de tijd krijgt om één op één uw persoonlijke huidvragen te stellen.

De schoonheidsspecialiste laat u zien hoe u microstroom kunt inzetten om uw bindweefselmassages naar een hoger niveau te tillen thuis en tijdens een bindweefselmassage. Dit doen we met de NU-Face Trinity pro.

Tijdens de open dag is Mieke aanwezig van ZO Skin Health, zij is huidtherapeute én product-expert bij JC Imp; leverancier van ZO Skin Health. U kunt bij haar kennis maken met deze huidverbeterende producten én een consult inplannen voor 9 juni waar u in de kliniek in Gouda 45 minuten de tijd krijgt om een volledig protocol geadviseerd te krijgen.

Zien wij u op 27 mei?

 

Delen

Bekijk ook

Voeding en huidproblemen

Voeding en huidproblemen

Een onderwerp dat meerdere keren per dag terug komt tijdens onze spreekuren. Naast huid-professionals zijn wij ook...

Mega zomer-actie laserontharing

Mega zomer-actie laserontharing

Herkent u zich in de volgende situaties? Ik heb een geïrriteerde huid na het scheren Wanneer de haartjes weer groeien...

Chat openen