Het is tijd om jullie kennis te laten maken met de nieuwe manier van ontharen bij Kliniek Groene Hart! Vanaf heden zullen de behandelingen voor het harsen met wax vervangen worden door ontharing door middel van suiker.

Vriendelijk voor de huid

De suiker hecht alleen aan de haar en dode huidcellen. Hierdoor voelt de behandeling prettiger aan en is het minder belastend voor de huid. De mate van irritatie na suikerontharing is zichtbaar minder dan na ontharing met bijvoorbeeld hars of wax.

De suiker heeft een soepele substantie en word met de haargroei richting mee verwijderd. Dit voorkomt het afbreken van haartjes met het effect dat de huid langer en beter vrij is van haargroei.

Door de hechting aan de dode huidcellen heeft suiker ontharen een exfoliërend effect. Hierdoor voelt de huid na de behandeling zacht aan en zullen de nieuwe haartjes minder snel ingroeien.

Samenstelling

De wat wij noemen ‘suiker’ heeft de substantie van een pasta en bestaat enkel uit glucose, fructose en water. Alleen maar lichaamseigen stoffen  dus! Er is geen spraken van toegevoegde geurstoffen, kleurstoffen of zuren. Dit maakt de suiker hypoallergeen.

Na de behandeling kunnen eventuele suiker restanten makkelijk verwijderd worden met warm water en zal er dus geen plak laagje op de huid achter blijven. De huid word na behandelen verzorgd met een kalmerende gel.

Enthousiast geworden? Boek hier online uw afspraken in (zodra de maatregelen versoepelen, vindt u hier beschikbare plekken).

Delen

Bekijk ook

Voeding en huidproblemen

Voeding en huidproblemen

Een onderwerp dat meerdere keren per dag terug komt tijdens onze spreekuren. Naast huid-professionals zijn wij ook...

Mega zomer-actie laserontharing

Mega zomer-actie laserontharing

Herkent u zich in de volgende situaties? Ik heb een geïrriteerde huid na het scheren Wanneer de haartjes weer groeien...

Chat openen