Wij zijn al jaren fan van microneedling met een dermapen, maar sinds wij de Dermapen4 hebben aangeschaft worden we echt helemaal wild van de resultaten! Het doel van microneedling is door middel van doelgerichte minuscule wondjes in de huid een wondgenezingsproces op gang brengen. De diepte van het wondje bepaald welke celfunctie je probeert aan te sturen als behandelaar. Het huidtype, de huidklacht, de medische achtergrond en de gekozen tussenstof bepalen samen hoe de behandeling eruit komt te zien en wat voor resultaat je kunt verwachten. Je kunt je voorstellen dat het een behandeling is die persoonlijk wordt afgesteld maar ook dat er wat kennis voor nodig is om zo snel en veilig mogelijk te behandelen. Daarom hebben wij als team een opfrissingscursus gedaan afgelopen tijd om de resultaten en veiligheid te waarborgen.

Een van de grootste voordelen van microneedling met de Dermapen4, is dat de behandeling het gehele jaar veilig kan worden uitgevoerd. Dat komt doordat we zonder warmte werken en de inflammatiefase hiermee sterk verminderen. Wanneer we bijvoorbeeld met laser werken komt hier automatisch veel warmte bij vrij, daarom moeten behandelingen in het gelaat soms uitgesteld worden naar het najaar.

Een paar feiten op een rij:

  • Microneedling met de Dermapen4 is gevoelig, NIET pijnlijk. Het wordt ervaren als “krassend” en de gehele behandeling is binnen maximaal 15 minuten uitgevoerd.
  • Microneedling met de Dermapen4 is veilig en hygiënisch; de naaldkopjes zijn disposable en wij werken verder steriel.
  • Microneedling met de Dermapen4 is meer dan alleen anti-aging; we behandelen ook andere indicaties zoals littekens door acné of een trauma, striae en hyperpigmentatie.
  • Microneedling met de Dermapen4 geeft na elke behandeling resultaat binnen 4 weken. Ondanks dat wij dit goed kunnen verklaren staan we nog steeds versteld hoe wij onze cliënten terugzien na de eerste, tweede en derde behandeling. Geweldig!
  • Tijdens het behandelplan met microneedling kunt u gewoon werken en uw dagelijkse bezigheden uitvoeren. De roodheid direct na de behandeling houdt enkele uurtjes aan en de celvernieuwing die gestimuleerd wordt is perfect te hydrateren met een verzorgende crème. Er mag ook make-up gedragen worden.
  • Microneedling met de Dermapen4 is effectiever dan een dermaroller of een apparaat voor thuisgebruik. Dit ligt voornamelijk aan de diepte van de naaldjes, de steriele werkomgeving, de hoek waarin het apparaat op de huid gezet wordt, de druk die uitgeoefend wordt. Zelf microneedlen is niet iets dat wij snel aanraden.

Binnenkort maken wij een leuke kortingsactie rondom deze behandeling. Houdt u onze website en social media goed in de gaten!

Delen

Bekijk ook

Winteractie 2023

Winteractie 2023

Altijd al getwijfeld om te starten met laserontharing? Dan is dit de uitgelezen kans om te beginnen.* Betaal 4...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...