Nu de onderbenen weer het zomerkleurtje gaan verliezen, is het tijd om te laseren!!

Wij garanderen u dat wij expert zijn op het gebied van laserontharing met de GentleLase Pro-U van Candela. Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen in acht om u een veilige behandeling te bieden met gecontroleerde resultaten en zo min mogelijk kans op bijwerkingen en risico’s. Het enige waar wij geen controle over hebben zijn de zonuren die uw huid gehad hebben of nog gaan krijgen.

Het is namelijk aan u om de huid voorafgaand én na de behandeling uit de zon te houden. Voor meer details hierover plant u online uw gratis intake huidtherapie.

Wanneer de benen geen zomerkleur meer bevatten, kunnen wij veilig starten met laseren en bent u volgende zomer volop aan het genieten van hele gladde, egale onderbenen.

Wij bieden u deze winter een korting aan, namelijk €145,- per behandeling (i.p.v. €165,-) voor het laserontharen van de onderbenen inclusief de knieën. Per behandeling merkt u afname van de haargroei en zult u steeds minder vaak hoeven scheren.

Plan uw eerste behandeling via de knop “afspraak maken”. Indien u twijfelt over of uw benen lang genoeg uit de zon geweest zijn, neem dan contact met ons op via whatsapp of mail!

 

Delen

Bekijk ook

Mineralogie SALE

Mineralogie SALE

Mineralogie is make-up gemaakt met 100% mineralen! Dat betekent de ingrediënten natuurlijk zijn en vrij zijn van talk,...

Zomeractie 2024

Zomeractie 2024

Tijdens de zomermaanden willen wij nieuwe én bestaande klanten trakteren op niet één, maar twee leuke acties!...