Huidveroudering

De productie van collageen en elastine neemt af, maar dat is niet het enige

Populaire termen binnen anti-aging behandelingen zijn vaak “collageen” en “elastine”. Terecht, want ze zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid. Maar er valt nog meer te behalen wanneer we het hebben over celstimulerende behandelingen van de huid. Bij Kliniek Groene Hart is de multidisciplinaire aanpak de kracht van ons bedrijf.

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Huidveroudering in het kort

Naast verslapping van de huid, merkt u aan verschillende andere klachten ook dat de huid verouderd. Uw botstructuur veranderd, hierdoor verplaatsen vetcomponenten en ontstaat er volumeverlies. U ziet dat de huid minder straalt; de reflectie neemt af. Dit komt bijvoorbeeld door een vertraagde celvernieuwing en slechte doorlaatbaarheid. Ten slotte kunnen ook pigmentvlekken, roodheid en spontane allergieën ook uitingen zijn van verminderde activiteit in bepaalde celsoorten.

Alles over huidveroudering

1. Mag er dan geen rimpeltje meer omarmt worden?

Uiteraard moeten we allemaal het ouder worden omarmen. We hopen allemaal zo gezond mogelijk, zo oud mogelijk te worden. Dat betekent niet dat u zich hoeft te schamen dat u zich toch gaat storen aan uw uiterlijk wat langzaam veranderd. Soms wordt huidveroudering ook versneld door bijvoorbeeld langdurige stressvolle leefomstandigheden of intens verdriet. Na uitvoerig advies kunt u zelf beslissen of u dit proces op een natuurlijke manier wilt vertragen en uw uiterlijk wilt verfraaien. Daarnaast kan dat ook met wat extra hulp in de vorm van injectables

2. Welke behandelingen zijn aan te raden?

De behandelingen die wij uitvoeren om huidveroudering te vertragen zijn bij huidtherapie; intensieve dermapen behandelingen, fractionele lasertherapie, chemische peelings en productadvies. Bij de schoonheidsspecialiste zijn dit bindweefselmassages, peelings, oppervlakkige dermapen behandelingen en productadvies. Ten slotte werken wij al jaren samen met Dr. Chita Reijmer, zij staat voor u klaar betreft injectables en botox.

3. Werken behandelingen écht?

Ja, behandelingen die bijvoorbeeld collageen en elastine aanmaak stimuleren werken echt. Huidtherapeutische behandelingen gaan dieper dan cosmetische behandelingen, werken daardoor intensiever en met sneller resultaat. Dat neemt niet weg dat onderhoud van het resultaat, levensstijl aanpassingen, productgebruik en therapietrouw zijn even belangrijk zijn! Deze combinatie is goud, wanneer je daarvan afwijkt zal het resultaat beinvloedt worden. 

5. Wat kosten de behandelingen?

Bekijk onze actuele tarieven

Welke specialist kan u helpen met deze behandeling?

Willmien de Groot, huidtherapeut

Locatie(s): Gouda

Willemien werkt op beide locaties en is tevens kliniekeigenaresse. Zij is de drijvende kracht achter de kliniek welke al meer dan 15 jaar bestaat. Ze heeft al zo ontzettend veel mensen geholpen met hun huidproblemen en zij zal altijd verder denken dan de standaard protocollen om u te helpen.

Maak kennis met onze specialisten

Lees meer over behandeling van huidveroudering

Winteractie 2023

Winteractie 2023

Altijd al getwijfeld om te starten met laserontharing? Dan is dit de uitgelezen kans om te beginnen.* Betaal 4...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...

Glow Facial

Glow Facial

De Glow Facial bij Kliniek Groene Hart [video width="720" height="1280"...

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030