Semi-permanente make-up korting!

Semi-permanente make-up is eigenlijk ideaal, maar veel mensen vinden het vaak ook een beetje spannend. Dat komt omdat het geassocieerd is met het zetten van tatoeages, wat een tijd geleden veel werd gedaan in het gelaat. Daarvan zien we nu in de praktijk vaak de nadelige gevolgen en daarom zijn we juist zo enthousiast over de semi-permanente make-up waar wij voor gekozen hebben!

Tessa heeft een opleiding gevolgd in Rotterdam en is hiermee, in combinatie met haar BIG registratie en haar jarenlange ervaring als huidtherapeute bij Kliniek Groene Hart de perfecte collega om dit uit voeren. Tessa beschikt over ontzettend veel geduld en empathie en kan door middel van aangeleerde tekentechnieken dé perfecte wenkbrauwen tekenen die passen bij de contouren van uw gelaat.

De semi-permanente make-up wordt oppervlakkig in de huid gebracht, door middel van een naaldje of een mesje en is hierdoor tijdelijk van aard. Het pigment vervaagd langzaam en hierdoor is een vervolgbehandeling vaak geadviseerd indien gewenst. Dit geeft ook aan dat er totaal geen “hardheid” in de inkt of in de wenkbrauwen aanwezig is, het geeft juist een heel zacht, natuurlijk, poederachtig effect.

Om onze behandelingen met SPMU te promoten dit najaar, hebben we gekozen voor een dikke vette kortingsactie! U ontvangt €50,- korting op de totaalprijs van de SPMU inclusief nabehandeling*. Na 6 weken komt u namelijk altijd op controle en wordt de SPMU bijgewerkt.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling en de korting, of vraagt u zich af of u een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling? Boek dan via “afspraak maken” uw GRATIS intake met Tessa of bel ons direct op 0182-235030. Indien u meer informatie wenst kunt u die ook opvragen via het contactformulier of via e-mail op info@kliniekgroenehart.nl

*de prijs van de behandeling is inclusief de nabehandeling. Afhankelijk van uw huideigen cel vernieuwing, uw zongedrag en verzorging van de SPMU is een vervolgbehandeling binnen 2 jaar vaak geadviseerd.

*voorafgaand aan de behandeling wordt een intake met u afgenomen waarin een gezondheidsverklaring wordt besproken en ondertekend.

*de actie kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

*wij gebruiken graag de (onherkenbare) voor en na foto’s voor marketingdoeleinden. Hiervoor geeft u indien akkoord schriftelijk toestemming.

*de actie loopt af op 1 januari 2022

 

Delen

Bekijk ook

Zomeractie 2024

Zomeractie 2024

Tijdens de zomermaanden willen wij nieuwe én bestaande klanten trakteren op niet één, maar twee leuke acties!...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...