Manicure met OPI

Met producten van OPI Pro Spa zijn uw handen weer verzorgd

Geniet van mooi gelakte nagels met OPI Gel Color 

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

OPI Gel Color

Met extreme glans op de nagels waar u weken plezier van heeft

Door een mini-manicure behandeling uit te laten voeren zien uw handen en nagels er weer netjes en verzorgd uit. Om het helemaal af te maken brengen we ook graag een mooie lak van O.P.I. voor u aan. Wilt u ook graag verzorgde handen en nagels? Maak dan direct een afspraak in een van onze locaties!

Over de OPI Gel Color behandeling

De nagellak die wij hier bij gebruiken zijn de OPI nagellakken. Deze nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heeft u geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken? Of wilt u zicht tijdens uw vakantie geen zorgen hoeven te maken over uw nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI.

Uw favoriete OPI kleur blijft tot wel 2 weken perfect glanzend zitten. De GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is tevens ook een ideaal product om op uw teennagels aan te brengen. U bent verzekerd van een mooi, verzorgd en longlasting eindresultaat.

De GelColors worden in een ultrasnelle manicure behandeling aangebracht door een van onze beauty professionals. Ze bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft uw favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. De GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor de aangebrachte kleur direct droog is. U kunt dan meteen alles weer doen zonder dat uw GelColor beschadigt! Verwijderen kunt u zelf of laat dit door een van onze beauty professionals doen.

Gezonde nagels zijn natuurlijk het allerbelangrijkste voor lang draagplezier van uw favoriete OPI tint. Als u de juiste vijl en nagellakremover gebruikt, bent u al goed op weg. Heeft u toch last van splijtnagels, of nagels die ombuigen of juist afbrokkelen? Dan heeft OPI een passende oplossing voor uw probleem!

Welke specialist kan u
helpen met deze behandeling?

Welke specialist kan u helpen met deze behandeling?

Naomi Berghout, schoonheidsspecialiste en huidtherapeute in opleiding

Locatie(s): Gouda

Naomi staat voor u klaar om uw handen, voeten en nagels te verzorgen. Tevens bespreekt zij nog meer adviezen omtrent verzorging.

Maak kennis met onze specialisten

Ervaring mini-manicure met OPI Gel Color

Wendy, 23

Het is zo fijn om voor mijn werk verzorgde handen en nagels te hebben. Ik hoef er zo zelf nooit naar te kijken, ik kom gewoon op tijd weer terug!

Lees meer ervaringen

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030

Veelgestelde vragen

Wat kost een mini-manicure behandeling?

Bekijk onze actuele tarieven.