Beauty

Ontspanning is net zo belangrijk voor de huid als inspanning!

Schoonheidsbehandelingen die als aanvulling op huidtherapie waardevol en ontspannend tegelijk zijn. Alles onder één dak.

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Ervaring

Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring

Aandacht

Voor uw wensen met persoonlijk maatwerk

 Kwaliteit

Hoogwaardige producten en behandelingen

Beauty bij Kliniek Groene Hart

Een vast gezicht voor al uw ontspannende behandelingen die uw huid verlichting geven en tegelijk aanvullend op uw behandelplan werken.

Bij Kliniek Groene Hart hebben we als kernwaarde dat u zich geholpen voelt op elk mogelijk vlak binnen huidverbetering. Dat kan gaan over huidtherapie, maar ook over schoonheidsbehandelingen. Door multidisciplinair te werken onder één dak, brengen we alle professionals bij elkaar; huidtherapeuten, cosmetisch arts, pedicure en schoonheidsspecialiste.

Over schoonheidsbehandelingen

Gebieden

Het gehele lichaam

Hoe werkt het?

De schoonheidsspecialiste bepaald tijdens uw intake en eerste behandeling wat voor behandelplan geschikt is, in combinatie met uw ontspanningswensen. 

Behandeltijd

De behandeltijd is 45, 60 of 90 minuten.

Behandelingen

Denk hierbij aan harsen/ waxen van het gehele lichaam, schoonheidsbehandelingen, wenkbrauwen in model brengen, lash lifting + tinting, brow lamination, mini manicure met OPI GelColor en meer. 

Frequentie

Afhankelijk van het behandelplan wordt de frequentie duidelijk. 

Resultaten

Afhankelijk van uw behandeling kunt u weken genieten van resultaten.

Welke specialist kan u
helpen met deze behandeling?

Welke specialist kan u helpen met deze behandeling?

Naomi Berghout, schoonheidsspecialiste en huidtherapeute in opleiding

Locatie(s): Gouda

Naomi is een ervaren schoonheidsspecialiste die een compleet behandelplan maakt maar ook luistert naar uw wensen betreft kleine opknapsessies zoals wenkbrauwen in model brengen.

Maak kennis met onze specialisten

Ervaring beauty

Felicia, 33

Naomi is een echte lifesaver! Ik ben zo blij als zij met haar kalme persoonlijkheid mij tot totale ontspanning kan brengen. Bij Kliniek Groene Hart heb ik het gevoel dat ik van plekjes en vlekjes tot mooi gekrulde wimpers op de beste plek ben. Mijn wimpers blijven weken mooi omhoog staan en geven mij een veel toegankelijkere oogopslag. Ik combineer dit het liefste met een bindweefselmassage.

Lees meer ervaringen

Whatsapp

0182 235030

E-mail

info@kliniekgroenehart.nl

 Telefoon

0182 235030

Veelgestelde vragen

Waarom bij Kliniek Groene Hart naar de schoonheidsspecialiste?

Bij Kliniek Groene Hart werken wij gezamelijk aan de beste versie van jouw huid. Bij de huidtherapeute activeren en vernieuwen je jouw huid en werken we met lasers aan huidproblematiek. Bij de schoonheidsspecialiste kom je voor ontspanning en onderhoud. Naomi is een ervaren schoonheidsspecialiste die precies weet hoe ze jouw huid in de watten kan leggen voor het ultieme resultaat. Na het sporten moeten je spieren immers ook ontspannen en ontgiften, de schoonheidsspecialiste doet dat bij Kliniek Groene Hart voor jouw huid. En het ultieme gemak? Alles onder één dak, een bekende plek met een warme stoel. 

Kan ik terecht voor korte behandelingen?

Behalve complete behandelplannen voert de schoonheidsspecialiste ook korte behandelingen uit. Denk hierbij aan een opfrisser voor de wenkbrauwen en wimpers, een mini manicure met OPI GelColor, een hoofd/ nek/ schoudermassage.

Kan ik ook terecht voor mijn voeten?

Ja! Wij zijn heel blij te vermelden dat wij ook 3 dagen per week pedicurebehandelingen aanbieden in Gouda. Voor meer informatie over pedicure, klik hier. 

Wat zijn de kosten van de verschillende behandelingen?

Bekijk onze actuele tarieven.

Lees meer over beauty

Glow Facial

Glow Facial

De Glow Facial bij Kliniek Groene Hart [video width="720" height="1280"...

Dermaceutic behandelingen

Dermaceutic behandelingen

Wij zijn heel trots en blij aan te kondigen dat wij vanaf heden behandelingen en producten aanbieden van Dermaceutic....