De ultieme anti-aging behandeling in het najaar

Wij zijn altijd heel blij als het najaar weer begint. Niet alleen omdat de kaarsjes weer aan kunnen ’s avonds en we met dekentjes op de bank kunnen gaan liggen maar vooral omdat we weer kunnen gaan knallen met huidverbetering!

In deze blog gaan we jou vertellen waarom je met de Fractionele Laser 1550 nm aan de slag moet gaan deze winter.

Met deze non-ablatieve laser gaan we écht de diepte in. De laser werkt zo, dat het de opperhuid intact laat. Dit zorgt ervoor dat je de volgende dag gewoon make-up kunt dragen en niemand zal zich afvragen wat jij gedaan hebt de dag ervoor. Mocht je geen make-up dragen ben je hoogstens een klein beetje roze/rood. Het resultaat wordt behaald in de diepte van de huid, waar collageen en elastine worden gemaakt en geboost. Met warmte schieten we een laserstraal in de vorm van een douche-kopje op een specifieke diepte de huid in. We herhalen dat 3 tot 4 keer per behandeling. Het is een behandeling die als gevoelig wordt omschreven, maar we kunnen dit ook met een verdovende zalf behandelen!

We zijn zo gek op deze behandeling omdat het technisch gezien, bepaalde cellen verdampt waarvoor in de plaats nieuwe cellen komen. Daarom is dit écht huidvernieuwend. Je maakt met deze behandeling echt grote stappen. Na 3-4 behandelingen kun je 3 maanden wegblijven en zie je het resultaat langzaam steeds mooier en duidelijker worden, omdat collageen altijd even tijd nodig heeft om een plek te krijgen in de huid. Lees hier meer over de fractionele laser en plan een intake in.

Delen

Bekijk ook

Zomeractie 2024

Zomeractie 2024

Tijdens de zomermaanden willen wij nieuwe én bestaande klanten trakteren op niet één, maar twee leuke acties!...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...