Wij zijn heel trots en blij aan te kondigen dat wij vanaf heden behandelingen en producten aanbieden van Dermaceutic.

Dermaceutic is wereldwijd bekend en in Frankrijk zelfs marktleider om hun chemische peelings. Bij Kliniek Groene Hart hebben wij al jaren ervaring met verschillende chemische peelings, maar dit is het eerste merk dat ons en u introduceert met combined therapy; het combineren van peelings met microneedling of het combineren van laserbehandelingen met peelings. Hiermee zetten wij een enorme stap in gecontroleerde huidverbetering, grote resultaten en het nog persoonlijker maken van behandelplannen.

Wij worden in Nederland ondersteund door Sophie Vleugels van Intramedics, de distributeur van Dermaceutic gevestigd in Gent. Na een ontzettend leuke en leerzame training en onderling ervaren hoe het voelt en de resultaten bekeken te hebben zijn wij helemaal OM! We kunnen niet wachten om u hiermee de beste versie van uw huid te bezorgen.

De volgende behandelingen voeren wij vanaf heden uit:

Firm Facial

Glow Facial

Cosmo Glow

Deze behandelingen noemen we combined therapy. We combineren hier verschillende technieken of ingrediënten om het beste resultaat te verkrijgen. Bij de Firm Facial en Glow Facial starten we met een TCA peeling, waarna microneedling wordt toegepast met Emmagen hyaluronzuur of Retinol Serum van Rhenophase. Bij combined therapy hanteren we de 1+1=3 regel: de TCA peeling en de microneedling versterken de werking op textuurverbetering en vergladding van de huid. Dit merkt u natuurlijk weer in het resultaat.

TCA peelings 12-15-18%

De TCA peelings die niet gecombineerd worden met microneedling zijn geschikt voor mensen die milde verslapping ervaren, de textuur van de huid willen verbeteren en fijne lijntjes willen verminderen. Een TCA peeling werkt perfect op huiden waar huidveroudering begint in te zetten en wanneer je dus preventief wilt werken. Ook op acnelittekens is de TCA perfect omdat trichloorazijnzuur de enige peeling is die daadwerkelijk eiwitten coaguleert, dieper in de huid. Hierdoor ontstaat echte huidvernieuwing, los van de exfoliatie die plaatsvindt na de behandeling; verliezen van velletjes gedurende 3-4 dagen.

Cosmo Peel Forte

Dit een peeling die geschikt is voor de verouderde, verslapte huid. Een peeling die alleen geschikt is de rijpere huid, waarbij u rekening houdt dat u een week of 2 aan huis gebonden bent en een behandeling die u maar 1 keer per jaar uit laat voeren. Bij deze peeling is intensieve voorbereiding en begeleiding volgens streng beleid vereist.

Rosacea behandelingen Renewcollagens en KeratoRegulator

Deze behandelingen van Rhenophase zetten wij in op de intolerante huid; vaak rosacea gediagnosticeerd. Kleine puistjes, pusteltjes, veel roodheid, droogte of juist verdikte vette huid die compleet uit balans is en niets kan verdragen. De Renewcollagens en KeratoRegulator behandelingen lijken mild, zijn in de aanpak ook heel erg zacht, maar zijn wel degelijk effectief en zorgen op een veilige en milde manier voor afschilfering van de aangedane huid en resetting van alle processen in de huidcellen. Hierdoor wordt de huid veel weerbaarder en gezonder.

Milk Peel

Crystal Peel.

Bestemd voor de behandeling van oppervlakkig pigment zoals sproetjes en zonschade, post-inflammatoire hyperpigmentatie en milde acne. De Crystal Peel bestaat uit Salicylzuur en Amandelzuur. Het doel van deze peeling is

– Verminderen van hyperpigmentatie
– Verminderen van overtollig talg en acne
– Stimuleren van exfoliatieproces voor alle Fitzpatrick huidtypen
– Remmen ontstekingsreactie (anti-inflammatoir en antibacterieel)

Mask Peel

Bestemd voor de behandeling van (actieve) acne, verhoogde talgproductie, vette huid, niet egale huid.
Mask Peel bestaat uit 30% glycolzuur, 2% Salicylzuur en heeft een pH waarde van 2. Het doel van de peeling is;
– Verminderen actieve ontstekingen
– Exfoliatie van stratum corneum
– Verminderen overmatige talgproductie
– Verbeteren vochtgehalte van de huid

We hebben nu dus binnen één merk zoveel behandelmogelijkheden! Deze behandelingen zijn online niet in te plannen, omdat het een voorbereiding vereist die heel toegankelijk is qua huidroutine en kosten.

Plan nu uw gratis intake huidtherapie om kennis te maken met ons én de Dermaceutic behandelingen.

Zie hieronder een voorbeeld van het resultaat met een TCA peeling.

 

 

Delen

Bekijk ook

Winteractie 2023

Winteractie 2023

Altijd al getwijfeld om te starten met laserontharing? Dan is dit de uitgelezen kans om te beginnen.* Betaal 4...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...