De Glow Facial bij Kliniek Groene Hart

De Glow Facial draait volledig om antioxidanten in de huid krijgen. Middels de actieve ingrediënten van uw producten thuis legt u de basis om de huid te activeren en met deze behandeling brengen we 70%(!!) Vitamine C daadwerkelijk in de huid door middel van microneedling. Het resultaat van deze behandeling is een gehydrateerde huid die een mooie glans vertoont en goed beschermt is tijdens de zonnige maanden.

Vitamine C

Vitamine C is een antioxidant; een echte beschermer tegen schadelijke deeltjes die huidveroudering veroorzaken en andere huidklachten kunnen geven zoals huidverslapping, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en uitdroging van de huid. Dagelijks komen we in aanraking met vrije radicalen door stress, roken, voeding, zonlicht en vuiligheid in de lucht. Antioxidanten helpen deze vrije radicalen af te breken waardoor de huid beschermt is en hierdoor toekomstige huidschade vermeden wordt.

Het zuur in vitamine C zorgt voor een versnelde celdeling van de huid. Er vindt een afschilfering van de bovenste huidlaag plaats, waardoor oppervlakkige pigmentvlekjes kunnen verminderen. Daarnaast zorgt vitamine C voor verbetering van andere tekenen van huidveroudering, zoals een grove huidstructuur en een doffe of droge huid.

Microneedling

De Glow Facial wordt bij Kliniek Groene Hart gecombineerd met microneedling. We gebruiken de Dermapen4 om minuscule gaatjes in de huid te maken en gebruiken het Vitamine C serum als tussenstof. De microneedling gecombineerd met Vitamine C is een klassiek voorbeeld van het 1+1=3 effect; twee behandelingen die een synergie vormen en elkaar versterken.

De normale prijs van een Glow Facial is €195,- euro, wij bieden deze nu aan voor €155,- !

U kunt deze behandeling pas plannen na het afnemen van een gratis intake. Op deze manier kunnen wij veiligheid en effectiviteit waarborgen. Plan uw gratis intake hier

Delen

Bekijk ook

Zomeractie 2024

Zomeractie 2024

Tijdens de zomermaanden willen wij nieuwe én bestaande klanten trakteren op niet één, maar twee leuke acties!...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...