Winteractie 2022

Yes! De winteractie is weer van start

Ieder najaar verblijden wij u met een leuke actie.. zo ook dit jaar!

Bent u het scheren van de onderbenen flink zat geweest afgelopen zomer? De jurkjes, rokjes en korte broeken konden aan want het weer was (zelfs in Nederland) heerlijk én we konden terug op vakantie naar het buitenland. Maar voordat u dat leukste jurkje aantrok moest er weer geschoren worden. Dat kost tijd, kostbare tijd want u wilde de zon in!

Deze winteractie is ideaal voor in het najaar, die onderbenen krijgen geen zon meer en daardoor is het veilig om ze NU te behandelen.

U ontvangt €55,- korting per behandeling wanneer u de onderbenen combineert met de bikinilijn (klein) of oksels!

Dit komt op een totaalbedrag van €200,- per behandeling.

De Alexandriet laser van Candela (GentleLase Pro-U) is geschikt op lichte huiden met donkere haren. Het maximale huidtype dat behandeld kan worden is huidtype 3. Lees hierover meer, onderaan de pagina.

Lees de volgende aandachtspunten goed door, voordat u via deze link uw eerste afspraak in plant:

 1. U heeft een huidtype dat valt tussen de 1 en 3;

Huidtype I: Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin. De mensen met dit type hebben een heel lichte huid, meestal met sproeten in de zon blootgestelde delen zoals gezicht, hals, decolleté en onderarmen. Ook hebben ze vaak lichtblond haar.

Huidtype 2: Deze huid verbrandt meestal en wordt een beetje bruin. Ook hierbij is de huid licht van kleur. Mensen met blond haar en met grijze, groene of blauwe ogen hebben vaak huidtype 2.

Huidtype 3: Deze huid verbrandt zelden en wordt goed bruin. De huid is iets getint. Deze mensen hebben donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen.

 1. U epileert de haren niet voorafgaand en tijdens de behandelingen.
 2. De haren hebben pigment; van donkerblond tot zwart.

Daarnaast zijn dit de algemene voorwaarden:

 • De actie loopt van 21 oktober tot 1 februari 2023.
 • Een behandelplan bestaat gemiddeld uit 6-8 behandelingen. De kosten betaalt u per pin direct na de behandeling.
 • De actie houdt in dat u per behandeling €200,- betaalt ipv €255,-
 • De grootte van het te behandelen gebied: bikinilijn-klein. Dit houdt in dat de haren behandeld worden die buiten het “bikini-broekje” groeien. Indien gewenst kan er een uitgebreider gebied behandeld worden (medium-groot), hiervoor geldt dan een toeslag. De prijs hiervan wordt bepaald tijdens de intake en zijn binnen bepaalde marges persoonlijk toegekend.
 • De behandelingen dienen opeenvolgend uitgevoerd te worden; het is niet toegestaan (en niet effectief) om de behandelingen uit te stellen en later weer in te zetten. Een behandelplan ziet er als volgt uit: 1 behandeling per 6 weken voor de oksels of bikinilijn, 8-10 weken voor de onderbenen.
 • De actie geldt alleen voor een nieuw behandelplan, niet wanneer u al begonnen bent met het laseren van één van deze lichaamsdelen.
 • De actie geldt alleen voor deze lichaamsdelen en kan niet ingezet worden om andere gebieden te laten behandelen.
 • U leest en ondertekend het informed consent dat u n.a.v. uw intake toegestuurd krijgt. Hierin geeft u aan dat u weet wanneer de behandeling niet uitgevoerd kan worden zoals o.a. bij medicatiegebruik of zwangerschap.

   

Delen

Bekijk ook

Winteractie 2023

Winteractie 2023

Altijd al getwijfeld om te starten met laserontharing? Dan is dit de uitgelezen kans om te beginnen.* Betaal 4...

Zomeractie 2023

Zomeractie 2023

Zoals elk jaar bieden wij u deze zomer weer een leuke korting op laserontharing. De zomeractie ziet er dit jaar als...